سلامت نیوز:۱۰۰ کودک و نوجوان بی سرپرست در قالب طرح «سلامت فرزندان ما»مورد معاینه دهان و دندان قرار گرفتند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، بسیج جامعه دندانپزشکان با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و درمانگاه خیریه حضرت قاسم بن الحسن(ع) جمعه ۱۵ اسفند دومین طرح سلامت فرزندان ما را برگزار کرد.
مسئول بسیج جامعه دندانپزشکان گفت: در این طرح که برای دومین بار برگزار می شود، ۱۰۰ کودک و نوجوان بی سرپرست و یا بدسرپرست تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) مورد معاینه و درمان اولیه دهان و دندان قرار گرفتند.
دکتر عباس هنردوست افزود: ابتدا این افراد به همراه مادرانشان در سالن اجتماعات موسسه فرهنگی مذهبی حضرت قاسم بن الحسن (ع) حضور یافته و آموزشهای اولیه به آنها ارائه شد. سپس کودکان در گروههای شش نفره به درمانگاه اعزام شدند و مورد معاینه و خدمات فیشورسیلندر، فلوراید تراپی، شیارکشی و ترمیم های سطحی قرار گرفتند.
عضو هیات مدیره درمانگاه خیریه حضرت قاسم بن الحسن(ع) خاطرنشان کرد: برای افرادی که نیازمند درمانهای پیشرفته هستند نیز پرونده تشکیل شد تا نسبت به درمان آنها اقدام شود.
هنردوست یادآور شد: کلیه خدمات ارائه شده در این طرح رایگان بوده و پزشکان و پرستاران عضو بسیج جامعه دندانپزشکان به صورت داوطلبانه در این طرح مشارکت داشتند و هدایایی نیز توسط خیرین به این کودکان اهدا شد.
پیشنهاد سردبیر
-
درمان قطعی کم خونی
متخصصان میگویند درمان کمخونی بسته به علت، نوع و شدت آن متفاوت است و تا دلیل آن شناخته نشود، نمیتوان گفت بدون دارو هم درمان میشود یا نه. اما هرچند دارو و تغذیه، پایههای اصلی درمان هستند، اما در برخی شرایط، روشهایی غیر از داروهای خوراکی هم برای درمان این عارضه استفاده میشود.
-
ویرانی خاموش روان پس از جنگ
در بطن هر جنگی، خسارتهای زیرساختی و نظامی، اگرچه در صدر اخبار قرار میگیرند، اما ویرانیهای روانی-اجتماعی اغلب در لایههای خاموش پنهان میمانند
-
با اختلال بیخوابی پس از جنگ چه کنیم؟
رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران در اینباره میگوید: «جامعه ما با تجربهای تلخ از اخبار داغ، نگرانی درباره عزیزان و شنیدن صدای انفجارها بهویژه در استان تهران، وارد مرحلهای از خستگی مزمن و بیخوابی شد.
-
این علائم بهظاهر ساده میتوانند نشانه بیماریهای خطرناک باشند
بسیاری از علائمی که روزانه با آنها روبرو میشویم ممکن است بیاهمیت به نظر برسند — مانند تعریق زیاد، نفخ شکم یا حتی تغییر در دستخط. اما پزشکان هشدار میدهند که برخی از همین نشانههای ساده میتوانند زنگ خطر بیماریهای جدی مانند سرطان، آلزایمر، دیابت یا بیماریهای خودایمنی باشند. در این گزارش با ۲۰ علامت روزمره آشنا میشوید که بیتوجهی به آنها میتواند عواقب جبرانناپذیری داشته باشد.
-
تاثیر هورمون درمانی بر خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان کمتر از ۵۵ سال
یک مطالعه جدید به رهبری موسسه ملی بهداشت ایالات متحده نشان داده است که دو شکل رایج هورمون درمانی ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان زیر ۵۵ سال تغییر دهد.
-
اهمیت خواب کافی برای ارتقای سلامت جسمی و روانی
یک روانپزشک با تاکید بر اینکه خواب کافی و منظم، نقش حیاتی در سلامت جسمی و روانی انسان ایفا میکند، گفت: در فرآیند خواب، بدن انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه را حفظ میکند و مغز، خود را از اطلاعات غیرضروری پاکسازی و آماده شروع مجدد میشود.
-
هشدار نسبت به شیوع اختلال «PTSD» در جامعه پس از جنگ/ انجام غربالگری اختلال استرس پس از حادثه در مناطق مورد هدف رژیم صهیونیستی
مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت نسبت به شیوع اختلال استرس پس از حادثه (PTSD) در جامعه پس از جنگ هشدار داد.
-
قارچ ناخن پا را جدی بگیرید؛ درمان نادرست میتواند خطرناک باشد
برخی از مواد داخل خانه خاصیت ضدقارچی دارند — اما این به این معنا نیست که میتوانند قارچ ناخن پا را درمان کنند.
نظر شما